

- Иванчо, защо закъсня за училище?
- Защото сънувах, че съм на училище... и чаках да свърши часът, за да стана!

- Бабо, голяма си късметлийка. След три спирки ще сляза и ще можеш да седнеш.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Грешка: Добавяте твърде много вода към ориза
На този ден празнуват лозарите, градинарите и кръчмарите
По-вкусни кюфтета не съществуват
За всички любители на радостите за небцето той предлага специално 4-степенно меню за Никулден, коя от коя по-изкушаващи
Внимавайте със солта и добавената захар
Властите все още се страхуват да нарекат нападението, при което са ранени 17 невинни, терористичен акт
Ето как приготвя този специалитет главният кулинар на Средиземноморски ресторант Салини
Сара Нетаняху била в лошо настроение още при излизането
Ако няма откъде да си купите пресни миди днес, за да си приготвите и опитате тази морска вкусотия, решението за вас е на ул. „Княз Ал. Батенберг“ 2, в Средиземноморски ресторант Салини
Вижте рецептата на шеф-готвач Ивелин Кръстев за най-любимата лятна салата на приятелите на морския ресторант